Verhuur

Tentenverhuur

Heb je een feest, barbecue of ander evenement waarbij iets te vieren valt, maar weet je niet waar je de genodigden moet stallen? Geen nood! Chiro 'Wij' Koersel verhuurt tenten tegen democratische prijzen. We verhuren enkel tenten in een straal van 30 kilometer rond het centrum van de wereld, zijnde Koersel, maar in uitzonderlijke gevallen kunnen we hier wel van afwijken. Er wordt altijd op voorhand een prijs opgemaakt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voor één tent van 5 op 5 meter betaal je 70 euro, per tent die je erbij wilt huren betaal je 30 euro extra. (100 euro voor 2 tenten dus, enz. ) Het gaat om plastic tenten met raampjes die perfect aan elkaar gekoppeld kunnen worden, en waarvan de zijkanten verwijderd kunnen worden bij mooi weer.

Omdat de meesten onder jullie niet weten hoe je een tent moet opzetten, willen de leiders dit gratis en voor niks komen doen! (Een drankje stellen we natuurlijk altijd op prijs ;-))

Wel zouden we het appreciëren indien je zelf met een aanhangwagen het nodige materiaal aan de Chiro komt ophalen en afleveren. Wij helpen wel met laden en lossen. Is dit niet mogelijk, proberen we wel een oplossing te zoeken, maar dan komen er vervoerskosten bij.

Voor meer informatie omtrent het verhuur van tenten kun je terecht op onze contactpagina of bij Steffen Schraeyen (0471 22 46 35)


Verhuur andere materialen

Grote tafels (bier) € 3
Kleine tafel € 2
Bank € 1
Stoel € 0,50
Grote inox kom € 0,25
Groot gasbekken € 0,25
Ontspanners € 0
Pollepel € 2
Stamper € 2
Garde € 2
Aluminium ketel € 4
Aluminium deksel € 0
Inox ketel € 3
Deksel € 0
Inox Pan € 3
Groot vergiet € 3
Gas Wordt niet verhuurt, zelf voorzien

Het minimumbedrag voor verhuur is €15.