Onze Chiro

Wanneer Chiro?

Onze Chiro begint elke zondag om 14u00 en eindigt om 17u00. De oudere groepen blijven iets langer, zo hebben de toppers gedaan om 17u30, de kerels om 18u00 en de aspi's blijven tot 18u30.

Enkel bij speciale gelegenheden (Mosselfiest, Leidingsweekend, Groesparty,..) is het zondag geen chiro, maar dat wordt minstens een week op voorhand ook tegen de leden verteld. De dagen waarop het geen Chiro is vindt u ook terug in de agenda.


Consumpties

Tijdens de Chiro is het voor de leden ook mogelijk om iets te drinken. Dit is ongeveer tussen 15u30 en 16u, maar dat hangt natuurlijk af van de omstandigheden. Een drankje kost ocharme 70 cent en je kan kiezen tussen Fanta, Sprite, Cola, nestea of water. Soms kan er ook chocomelk gekocht worden, dit is vooral tijdens de winter.


Uniform


Kerels bivak 2015 - Zammel

We proberen elke zondag om zo goed mogelijk in volledig uniform aanwezig te zijn op de Chiro. We vragen dan ook dat iedereen probeert zijn best te doen om dit uniform te dragen. Dit uniform houdt in:

- beige Chiroshort
- blauwe Chirohemd
- rood Chiro 'Wij' T-shirt
- botinnen of stevige schoenen
- riem
- 2 paar kousen, liefst in de kleuren van de afdeling of beige sokken

Vooral de eerste 3 kledingsstukken zouden tijdens de formatie op de Chiro gedragen moeten worden. De rest moet wel tijdens de formatie op bivak gedragen worden. Bij extreme weersomstandigheden mag er uiteraard ook een trui of een jas gedragen worden.


Ligging

Als je eens wilt langst komen op onze Chiro en je weet ons niet zo goed liggen, dan hebben we hier een plannetje. Je kan onze Chiro bereiken via de parking van Club 9 waar je ook je auto kan parkeren.